bestpolo_borito(1)

Rólunk

A BestPolo webáruház póló és textil nyomtató szolgáltatás, tagjai nem ismerik a lehetetlent, nálunk mindenre van megoldás. A modern technológiának köszönhetően a kreativitás határtalanul szárnyal, egy egyszerű hétköznapi viselet így lesz egyedi, és utánozhatatlan.

Egyedi Póló

Egyedi pólót szeretnél? A BestPolo profi grafikus dizájnere alkotja meg,teszi láthatóvá elképzelésedet. Magyarországon egyedül nálunk kérheted ezt a fajta egyedi stílusú grafikát, ami saját fotód alapján készül. Egyedi és személyre szabott minták nyomtatása mellett természetesen kész sablon mintáink közül is választhatsz kedved szerint.

Többféle termék közül válogathatsz, top, trikó, dressz , body. Válassz termékeink közül, és vedd fel velünk a kapcsolatot email-ben vagy telefonon [email protected] +3670 741 2990

Ötletek

Ajándékozni szeretnél de nincs ötleted? Lehet ez egy fotó egy gondolat ami összehoz, a cégetek mottója, segítségedre lesz a BestPolo szerkesztőjében, hogy kiválaszd és megszerkeszd a neked megfelelőt. Amennyiben nem találsz közte olyat, ami neked tetszik, vedd fel velünk a kapcsolatot, akár írásban vagy telefonon és mi létrehozzuk az elképzelésed.

Rendelés

Egyszerűen, gyorsan, de mégis kényelmesen otthonról választhatod ki kínálatunkból a számodra megfelelő mintát, szöveget, és a könnyen kezelhető felületen szerkesztheted meg a saját egyedi pólódat. Akár 48 órán belül is már kézbesítjük a megrendelt egyedi pólót.

Ruházati szolgáltatóink: Gildan, Sol's, Anvil, Fruit of the Loom.

Mi a Gildan, Sol’s, Anvil, Fruit of the Loom kiváló minőségű, kényelmes, tartós, ruházati termékeit tartjuk raktáron. Ők biztosítják számunkra a minőséget az egyedi pólók készítéséhez.
100% gyűrűs, és fésült fonású pamut pólók, környakú, V-kivágású vagy galléros, hosszú vagy rövid ujjúak, különböző fazonok és méretek között válogathatsz.

egyedi nyomtatás

Digitális nyomtatás

Modern technológia

Csúcsminőségű digitális nyomtatás teszi lehetővé hogy fotó minőségű képeket, színátmenetes grafikákat nyomtassunk pamut textíliára, bőrre, vagy vászonra. Digitális nyomtatásnak nevezik mikor közvetlen az anyagra szórja a tintasugaras festéket a textilnyomtató. Ez az eljárás egy tartós nyomatot képez a pólón, aminek köszönhetően nem repedezik be, megfelelő mosás esetén évekig őrzi meg eredeti színét minőségét a kezelt pólón. A festék víz alapú bőrbarát, gyermekruházatra is felvihető. A nyomat vékony és légáteresztő ezzel kényelmessé teszi viseletét.