Barion Pixel
HomeDigitális Nyomtatás

Digitális Nyomtatás

Csúcsminőségű digitális nyomtatás teszi lehetővé hogy fotó minőségű képeket, színátmenetes grafikákat nyomtassunk pamut textíliára, poliészterre, vagy vászonra. Digitális nyomtatásnak nevezik mikor közvetlen az anyagra szórja a tintasugaras festéket a textilnyomtató. Ez az eljárás egy tartós nyomatot képez a pólón, aminek köszönhetően nem repedezik be, megfelelő mosás esetén évekig őrzi meg eredeti színét minőségét a kezelt pólón. A festék víz alapú bőrbarát, gyermekruházatra is felvihető. A nyomat vékony és légáteresztő ezzel kényelmessé teszi viseletét.

  • Fotó minőségű képek és színátmenetes grafikák
  • Alkalmazható pamut textíliára, poliészterre, vagy vászonra
  • Tartós nyomat, nem repedezik be
  • Vékony és légáteresztő nyomat a kényelmes viseletért

DTG vs.DTF

Mi a különbség a két technológia között?

Közvetlenül ruhára (DTG)

A DTG nyomtatás során közvetlen az anyagra szórja a tintasugaras festéket a textilnyomtató. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy fotó minőségű képeket, színátmenetes grafikákat és bonyolult mintákat nyomtassunk pamut textíliákra. A DTG nyomtatás során vízbázisú, bőrbarát festékeket használunk, amelyek nem csak élénk színeket biztosítanak, hanem gyermekruházatra is alkalmasak. Az így készült nyomat vékony és légáteresztő, ami kényelmes viseletet biztosít. A DTG technológia ideális megoldás kisebb és nagyobb darabszámú rendelésekhez egyaránt, és különösen ajánlott egyedi pólók és ajándéktárgyak készítéséhez.

  • Fotó minőségű képek és színátmenetes grafikák
  • Vízbázisú, bőrbarát festékek
  • Légáteresztő nyomat
  • Ideális kisebb és nagyobb darabszámú rendelésekhez

Transzfer nyomtatás (DTF)

A transzfer nyomtatás (DTF) egy modern technológia, amely lehetővé teszi, hogy különleges mintákat és grafikákat vigyünk fel textíliákra. A folyamat során a kívánt mintát először egy speciális transzfer fóliára nyomtatjuk, majd ezt a fóliát hőprés segítségével visszük fel a különböző anyagokra. Textilre, pamutra vagy poliészterre. Az eredmény egy tartós, élénk színekben gazdag nyomat, amely nem repedezik és hosszú ideig megőrzi minőségét. A DTF nyomtatás kiválóan alkalmas bonyolult grafikák és fotó minőségű képek készítésére, vagy egyszerű feliratokhoz, különösen ajánlott nagyobb darabszámú rendelésekhez.

  • Élénk színek és részletgazdag nyomatok
  • Tartós, mosásálló felületek
  • Gyors és hatékony nyomtatási folyamat
  • Kiváló választás egyedi és bonyolult mintákhoz

Miért válaszd a BestPolo-t?

Azért, mert a BestPolo prémium minőségű, egyedi nyomatokat és hímzéseket kínál, gyors és megbízható nemzetközi szállítással, valamint környezetbarát gyártási folyamatokkal. Személyre szabott pólóink és ajándéktárgyaink tökéletesek bármilyen alkalomra, és egyszerűen, gyorsan rendelhetők online.

Prémium minőségű nyomtatás

Modern technológiával készítünk fotó minőségű nyomatokat textíliákra, poliészterre és vászonra.

Egyedi hímzés

Gépi hímzés tartós eredménnyel, akár egy darabtól is. Egyedi hímzéseket készítünk vállalkozásoknak és magánszemélyeknek.

Személyre szabott termékek

Egyedi pólók, bögrék és egyéb ajándéktárgyak készítése személyre szabott mintákkal és feliratokkal. Tökéletes ajándék minden alkalomra.

Gyors rendelés

Egyszerűen és gyorsan rendelheted meg egyedi termékeidet online, akár 48 órán belül kézhez veheted őket.

Országos szállítás

Gyors és megbízható szállítás országszerte.

Környezetbarát gyártás

Környezetbarát technológiákat alkalmazunk a gyártás során.

Gyakran Kérdezik Tőlünk

Gyors válaszok a megszokott kérdésekre.

Kérdésed van?

Amennyiben kérdésed van, segítségre van szükséged ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Telefonon mindennap 9-18 óráig hívhatod a lenti telefonszámot.

Az egyedi stílusú póló készítéséhez töltsd ki az adatbekérőt a Árajánlat vagy Kapcsolat oldalunkon, csatold a jó minőségű fotót, és írd meg az elképzelésed részleteit. A grafikusunk által megszerkesztett tervet e-mailben küldjük el jóváhagyásra. Ha elégedett vagy a tervvel, jelezd válasz e-mailben vagy telefonon, és mi már készítjük is a terméket.

A digitális nyomtatással készült pamut termékeket 30-40°C-os vízben, kifordítva, kímélő programon ajánlott mosni. Ne használj fehérítőt, alacsony fordulatszámon centrifugáld, és vasald alacsony hőmérsékleten kifordítva. Ezekkel a tippekkel hosszú ideig megőrizheted a póló eredeti formáját és színét.

A kifizetéstől számított 2-5 munkanapon belül készítjük el és szállítjuk ki a kért terméket. Minden esetben értesítést küldünk a szállítás megkezdéséről.

Bármilyen jó minőségű fotót, szöveget, vagy grafikát rányomtathatunk a pólókra. Digitális nyomtatásunk lehetővé teszi a fotó minőségű képek és színátmenetes grafikák megjelenítését is.

A grafikai tervezést profi grafikusunk végzi. Az általad küldött fotó vagy minta alapján készítünk egy látványtervet, amit jóváhagyásra elküldünk neked. Csak a jóváhagyásod után kezdjük el a nyomtatást.

Igen, nagyobb mennyiségű rendelés esetén kedvezményeket biztosítunk. A pontos kedvezmény mértéke a rendelés darabszámától és a termék típusától függ.