Céges, iskolai vagy csapatpóló lógó tervezése

Cégeknek, iskoláknak, szakmunkát végző brigádoknak elengedhetetlen az egységes ruházat, a jó megjelenés, ebben leszünk segítségére!

Logózott pólók már 2000 Ft-tól kaphatók. Árat a logó mérete határozza meg. 10 darab rendelése esetén már kedvezményt is adunk!

céges lógós pólók
céges logós pulóverek

Termékeink

Rövid vagy hosszúujjú póló. Kerek vagy v-nyakú póló. Pulóver, zipzáras pulóver, kapucnival is. Méretek XS - 5XL-ig.

Ötletek

Segítünk ötletelni. Iskolai táborozóknak, táncos csapatoknak, vagy leány-legénybúcsúra szeretnél egyenpólót vedd fel velünk a kapcsolatot!

Rendelés

Email-ben küldd el elképzelésed vagy kész logódat. Elkészítünk egy látványtervet. méret, és szín egyeztetés után adhatod le rendelésed akár, egy pólóra is.
[email protected]
3670 741 2990

Cégek, kisvállalkozók akiknek már készítettünk pólót, pulóvert.

Digitális nyomtatás

Modern technológia

Csúcsminőségű digitális nyomtatás teszi lehetővé hogy fotó minőségű képeket, színátmenetes grafikákat nyomtassunk pamut textíliára, bőrre, vagy vászonra. Digitális nyomtatásnak nevezik mikor közvetlen az anyagra szórja a tintasugaras festéket a textilnyomtató. Ez az eljárás egy tartós nyomatot képez a pólón, aminek köszönhetően nem repedezik be, megfelelő mosás esetén évekig őrzi meg eredeti színét minőségét a kezelt pólón. A festék víz alapú bőrbarát, gyermekruházatra is felvihető. A nyomat vékony és légáteresztő ezzel kényelmessé teszi viseletét.